Cred till The Voice Streetdance School


Hej allesammans!
Hoppas ni alla har haft en riktigt lajbans helg! Min fredag har jag valt att hålla helt tyst om, till dom som undrar varför så är svaret inga kommentarer... Tack Natta kan jag iallafall säga <3

IALLAFALL så hade dansskolan voice som jag går på fixat så alla elever skulle få gå gratis förhandsvisning av dansfilmen "Footlose" på bio idag! Schyssta puckar säger jag! Filmen visades på Biograf Park, riktigt fet biograf, den var smockfull och det förklarade kön där utanför på ca 50 meter...

Guldbaggen(?) för årets generösa dansskola måste jag faktiskt säga är The voice streetdance school. Jag tycker det märks att dom verkligen satsar på sina elever
och vill göra dom nöjda. För några veckor sen hade dom fixat ihop ett event för
alla eleverna oxå där man fick en goodiebag på ett värde som låg på typ
lika mycket som hela kursen på voice kostar
(vilket faktiskt är ganska mycket pengar, 2000 kr per termin).
Men å andra sidan är lärarna galet bra och varje enstaka lektion ger dig så mycket.
Hade en vikarie i Torsdags som var heeelt insane, älskar när lärare lyckas
få en att göra och klara saker som man inte ens själv visste att man kunde.
Fan här sitter jag å typ gör värsta gratis-reklamen för dom ju haha! Jaja!

Det som då fanns i den här goodiebagen är allt ni ser på bilden här nedan,
typ t-shirt, ansiktsprodukt, hårprodukt, hårspray, ögonskuggor, nagellack, vattenflaska, nyckelband, halstabletter, tamponger, en tidning, sb12 tabletter, och sist men inte minst ett presentkort på ett "modell-för-en-dag-företag" där man får gå tillsammans med en kompis och bli sminkad och stylad och hela faderullan och fotad gratis (som man alltid får gratis) MEN, här får man även foton gratis på ett värde av 1000 spänn!
Det är rätt schysst ändå tycker jag! :)

Jag har inte valt vem jag ska ta med mig än på den här modell-grejen, funderar på om jag ska anordna nån slags tävling här på bloggen där vinnaren får det som pris! :)

Vad tycks om det? Lägg en kommentar vettja!


Katt-barnvakt åt random gråtande tjej..


Ikväll när jag va påväg hem, så när jag går av min busshållsplats så hör jag någon som gråter. Så ser jag en tjej i 15-årsåldern sitter på en kant och stor gråter! Det fanns här två alternativ.
1: Låtsas som ingenting och bara gå förbi.
2: Gå fram och fråga henne vad som har hänt.
Godhjärtad som jag är kör jag på alternativ 2!
När jag går fram till henne ser jag hur hon håller i en katt. Jag frågar vad som har hänt och hon berättar gråtandes att det har hänt en nödsituation hemma hos henne och att hon inte kan ta hem sin katt igen och att hon måste hitta någonstans katten kan sova över natten.
Och hon berättar också om hur alla "ljuger och sviker henne" när hon har gått runt
och frågat alla i området om dom kan ta in hennes katt bara över natten men hur alla
ljuger för att slippa ta hem katten.
Sååå vad gör jag?
Jag överväger snabbt i min hjärna konsekvenserna av att ta emot katten.
Konsekvens 1: Mamma skulle bli tokig
Konsekvens 2: Mamma är allergisk
Konsekvens 3: Katten kanske pissar ner alla mina kläder som ligger på golvet

Trots mitt konstanterande att det endast existerar nackdelar med att ta med mig
katten hem, så hör jag ändå mig själv säga till tjejen
"Jag kan ta katten hem till mig!" Wtf... Sa jag just det där?
Vem gör så? Vem träffar på en gråtandes tjej på gatan och tar emot hennes katt för att den ska få sova över hos dig en natt? Vem gör så? Jag tydligen.. Så nu sitter jag här med den här lilla katten på 2-3 månader inne på mitt rum. Undra vad mamma säger när hon kommer hem.. Tror snarare det blir spader än hjärter iallafall... Tokigt tokigt..
Här är då jag med lilla kissekatten (Elit som det tydligen heter)

När man väl försöker lägga sig tidigt..



Ikväll hade jag tänkt gå och lägga mig i hyffsad tid eftersom jag varje dag senaste veckan bara fått 5-6 timmars sömn. Men nu när jag har lagt mig så ligger jag här vaken och kan inte sova. Och varför det kan man då fråga sig?
JO, därför att mammas sambo tydligen måste lyssna på chilensk nyhetsradio på volym 500 klockan 12 på kvällen. För det första undrar jag varför man lyssnar på nyheterna klockan 12 och för det andra undrar jag om han är döv. Basen från deras röster dunkar typ mot min vägg och han sitter alltså en halv meter ifrån datan och lyssnar på detta som låter som en jordbävning (eller låter jordbävningar högt? Eller låter dom ens över huvudtaget..? Hmm har aldrig varit med om en så vet inte.. Nån annan som vet?) lite lång parentes där.
Bäst för han att det är stora grejer som händer där nere nu som gör att han måste sitta och dunka radion nu när jag försöker sova.

För övrigt glömde jag tydligen ett halvfullt juiceglas i sängen imorse.
Så nu när jag skulle lägga mig under täcket så hade ju glasen redan spillt ut sig
för länge sen och torkat in sig sådär halvt, fint och mysigt.
Och dessutom var det såndär koncentrerad juice som man blandar själv
(ja, min mamma kör på budget-juicer, inga "lyx" juicer som tropicana här inte,
det är bara hos pappa man får det. Ni vet greker prioriterar mat högst upp
på vad man spenderar sina pengar på).
Så alltså,
eftersom det här var en koncentrerad juice som jag UPPENBARLIGEN INTE HADE BLANDAT SÅ BRA så blev det lixom gula geggiga fläckar på täcket. Fett mys. Allt koncentrat hade väl hamnat i botten och det var väl det som var kvar i glaset när det spilldes ut i guess..

Hur som helst är jag för lat (och för äcklig?) för att orka byta. Som tur är har jag en väldigt bred säng så jag får väl sova på andra halvan av sängen ikväll bara. Nu ska jag försöka sova igen! Hare gött allihoppa och sov så sött! Puss!

Såhär såg den mysiga utspillda juicen ut


Dagens tröga kommentar


Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa!

Förlåt till er som faktiskt följer min blogg och väntar på att jag ska uppdatera, dåligt dåligt av mig! MEN jag har kommit på en ny grej, jag ska börja uppdatera oftare men med kortare inlägg! Bra va!
I detta inlägg pallar jag inte berätta om hela dagen, kände inte riktigt att den för er är så jätte intressant att ta del av,
meeeen jag kan berätta att jag var i stan iallafall och där kommer en man fram till mig, och man ser på honom att nu ska han fråga vart nånting ligger.
Jag ställer in mig på trevliga hjälpsamma anna, jag gillar faktiskt att kunna hjälpa
människor i sånna här situationer.

Så frågar han "Ursäkta vet du vart närmaste apotek ligger?"
Jag "Nae tyvärr, men tack ändå!"
Asso????!!!
Jag tror jag satsade lite för hårt där på att vara trevlig där...

Varför alltid svartingar på tågen i södertälje..?


Idag gick jag upp klockan 9 för att va i tumba klockan 10. Jag går ut helt sådär dagen-efter-förstörd-looken. Mjukis och FJÄLLRÄVEN (förmodligen dagens bästa val att ta den jackan, så skönt, skiter i att det bara är oktober), och för övrigt helt ofixad i fejjan.

Så när man kommer till tågstationen så kommer en svarting fram till en i 25-års åldern och ska börja ragga, såklart. Alltid svartingar, alltid på tågstationer mot eller från Södertälje. Kan nån förklara för mig vad som e grejen?
Vad har alla dom här svartingarna för connektions med tåg i södertälje? Kan nån förklara för mig? För nånting är det.. För det börjar gå till överdrift när man inte kan få åka tåg ifred en lördagsmorgon utan att dom ska va på plats och börja hålla på, som att dom typ stod å vänta på en..

Detta är ett mission jag måste klura ut..
Det roligaste med dom är att alla är lika envisa också.
Efter att ha frågat några frågor vem jag är, vart jag ska o.s.v.
så säger han "Jag ser att du står här och röker, men jag går in
och väntar på dig så kan vi ha sällskap på tåget"
(fast på engelska, och jaa jag förstod vad han sa..).
Så svarar jag "Nej gör inte det, vänta inte, du kan gå".
Så säger han "jo jo jag väntar"!
Asso??
Är det deras försök till att verka snäll eller gullig?
Jag förstår inte..

Så för att slippa honom så står jag kvar där uppe tills jag ser att tåget rullar in, så att jag är säker på att han redan har gått (jag antar att han inte vill missa tåget), så när tåget kommer så typ flyger ja ner å sen uppför trapporna som om ja vore elit idrottare eller någonting inpackad i min fjällis,
scanar av tågstationen med ögonen för att kolla att han inte är där,
ser honom inte,
går in å tåget å sätter mig längst bak i kanten för att han inte ska se mig om han skulle råka sitta i närheten av mig.
Precis när jag tar mig min suck av lättnad så...
"HEY! THERE YOU ARE!"
Asso wtf?!
Jag tar upp mobilen och börjar hålla på med den för att visa tydligt hur ointresserad jag är av att snacka med honom, han försöker sociala sig ändå, tillsist säger han:
"I wanna met you again, can we?"
Jag: "No, i have a boyfriend and i messing him right no that you are very enoying accually".
Där äntligen blev han tyst. Efter 1 minuts tystnad säger jag "Can you please move back to were you sat first?" "Ok, no problem" svarade han och gick!! Helt otroligt, jag tyckte jag var ganska duktig som fick iväg honom, man brukar inte lyckas vid det första taget inte.

När ska man hinna plugga?


Ni vet när man väljer att inte plugga för man hellre gör nått annat istället, å sen försöker vara duktig och ställa klockan på 5 nästa morgon för att hinna plugga innan skolan börjar.. Vem försöker man lura? Vem försöker man va duktig för? Jag tror man gör det för sitt eget samvete att känna sig duktig, men man vet ju att när klockan ringer så kommer man aldrig ta upp boken och börja läsa, man trycker ju bara av mobilen när det ringer.
Och HÄR kommer felet man gör, man trycker av mobilen helt, utan att trycka på snooze eller ställer om klockan till senare, så istället för att gå upp tidigare för att plugga
så somnar man om OCH missar seminariet också.
Och dom föreläsningarna hade man säkert gått på om man inte lekte duktig
och ställde klockan på 5 på morgonen för att ändå bara stänga av den,
jävligt onödigt.
Detta var iallafall en sådan dag.
Jag har lärt mig en läxa: Försök inte plugga och lotsas inte som om du
pallar plugga när du inte gör det.

När jag kom till danseleverna så hade dom jätte höga förväntningar på
den nya dansen vi skulle börja på. Jag hade nämligen lovat dom att vi skulle göra
en riktig "shake-dans" som dom hade önskat. Detta hade dom kommit på
att dom ville göra den senaste lektionen när vi lekte dans-stopp och jag råkade
välja låten Mamacita - Collie Buddz och jag var med och dansade fritt..
(Och kunde typ inte riktigt hålla mig..)

Eleverna tycke helt plötsligt att det var intresserantare att kolla på mig än att leka dans-stopp och dom frågar "Anna kan inte du lära oss en SÅNDÄR dans istället?! Observera att i den här gruppen är mellan 6-9 år... Tyvärr (för dom) (men kanske det säkraste för mig) var att jag valde att göra en helt annan dans till dom, (föräldrarna ska ju trots allt se vad jag har lärt dom sen..) Det blev istället Nicki Minaj - Your love, men dom tyckte den dansen var as ball så det var okej.
Denna grupp är för övrigt ett stycke energi knippe för att säga det på ett fint sätt… annars kan jag ju också beskriva dom mer brutalt ärligt och säga att dom e riktigt kaotiska, högljudda, skrikiga, okontrollerbara, vimsiga, hyperaktiva, översociala små apor som klättrar på väggarna. I slutet av denna lektion höll ja på att svimma två gånger, icke bra, ja ska nog kolla upp min blodtryck.

Påväg hem var det kära snabbtåget från Vagnhärad först en timme sen, sen när vi suttit där en timme så blev tåget helt plötsligt inställt istället.. Jag och syster tiggde skjuss av en man vi träffa på tågstationen haha, snäll som han var den rakade medelålderns svennen så skjussade han oss till tumba tillsammans med sina två små söta mulatt-kids han hade i bilen, gött. Ja kom alltså hem mycket senare än förväntat, hoppade in i duschen och när jag kom ut var det helt enkelt för sent för att plugga.. Igen..

Frågan är nu bara, eftersom jag missade seminariumet idag (och inte vill göra en fet kompleteringsuppgift som man alltid får göra om man missar ett seminarium) undra om det funkar att låtsas som om man bara va där.. Alltså nästa gång man har seminarium och träffar läraren bara blåneka till henne och säga att man visst var där, att man bara missa närvaron.. Ska jag? :)

Klubb SKOSKAV


Denna kväll hade min kära syster premiär för en av sina klubbar, Klubb Skoskav.
Självklart skulle jag va på plats för så lyckad kväll som möjligt ;)
Mitt sällskap blev käraste Wendelina, Lilian & Nohadra.


Som allt min syster gör så var även den här klubben ett slag för sig, mycket speciell till sin inredning och ett unikt koncept. Det spelades House, Hip hop RnB, elektro.
Sista timmarna blev galnast där inne!! Inte minst under Hip hop perioderna när andra Irini (Despinadis) & compani var på plats för att erövra dansgolvet haha real party people those guys!
Tydligen så minns grabbarna från det sällskapet mig som Anna-Tjurnacke..(???) Jag förstod inte alls vad dom menade, okej jag vet jag är ganska krallig men asså Anna-tjurnacke... Vet inte om det var så smickrande.. Hur som helst kom det fram lite senare under kvällen att på hemmafester för x antal år sen så brukade jag tydligen stå och spänna mig och be folk känna på mina muskler!!??? Hallå vad var/(är?) det för fel på mig!? Folk måste tycka jag va fett wierd.. Nån brud som står å spänner sig på fester och vill få sina muskler bekfräftat..
Men så är jag väl inte mer feminin än så än idag antar jag, smeknamnet Anna-mannen har ju också haft sin period av nån anledning antar jag. Typ den perioden när jag trodde att det ända existerande benplagget var mjukisbyxor, och när jag för första gången kom med jeans till skolan fick applåder..
Jag tror det var när man blev 18 och började gå ut som jag insåg att mjukisar kanske inte var det ultimata plagget trots allt! Även om det fortfarande var det jag var mest bekväm i. Hmm however!
Bildligt sätt får det här bli ett väldigt egocentrisk inlägg med foton på mig!
(Eller så kanske jag bara försöker bevisa eller försvara min "feminina" sida) Haha!


Råka stoppa en snigel i munnen..

För alla er som undrar hur fan man kan råka stoppa en snigel i munnen så kan jag berätta det för er!
När jag kom hem efter skolan var jag sådär galet sugen på pannkakor, så jag ställde mig och började fixa pannkakor direkt. Sen fick jag en snilleblixt (tyckte jag) att jag skulle plocka björnbären vi har och lägga på pannkakorna! Feeeett gooott...
Så jag gick ut plockade björnbär, sen säger pappa "anna plocka blåbären också och lägg på!" Den idén tyckte jag lät ÄNNU bättre så då sprang jag iväg och gjorde det också. Men det fanns bara ett problem: Min glupskhet.
För när jag börjar plocka blåbären (shit jag låter som en liten skogsflicka) så ville jag inte vänta med att äta dom så jag typ kastade in dom i munnen på en gång när jag hade plockat av dom, utan att ens hinna titta på dom...
Plötsligt känner jag något i munnen, nått litet och hårt, ungefär som ett gruskorn i munnen.. Jag tänkte "vafan är det här?" Så spottar jag ut det, kollar närmare på det vad det var för någonting, så ser jag att det är ett såntdär litet litet runt snigelskal!
ASSO SNIGELSKAL! FÖRSTÅR NI?!
JAG HADE EN SNIGEL I MIN MUN!!!!!
Kräkreflexerna aktiverades på nolltid och som om jag blev 5 år igen sprang jag till pappa halvt gråtandes "PAPPAAAAAAAAAA JAG FICK EN SNIGEL I MUNNEEEEEEEEEEN!!!!!!"
ond som han är så skrattande han högt så hans runda grek-mage hoppade.
Aja, ingen tröst fick jag, men gav iallafall min gamle fader ett gott skratt!
Nåväl.
Jag sprang upp för trappan och borstade tänderna 2 gånger i rad i sammanlagt en kvart, kändes lite bättre då iallafall.
Seeeen kunde jag återvända till mina pannkakor! Blåbär var inte längre lika suktande att ha på, men det fick iallafall bli björnbär med såndär delikatess vaniljyoghurt och socker - MAGISKT!
Mina smaklökar hade bästa festen där inne i munnen tror jag!

På kvällen bar det av till gamla stan ett tag med Stoffe min trogne följeslagare för att sitta på bryggan vid vattnet och snacka skit. Uppskattad tid :)


Stuvad gris, dans & rap performance


Eftersom jag hade lyckats få tag på boken dagen innan så lyckades jag glida igenom dagens seminarium hyffsat bra, trots att jag bara läste en tredjedel av vad jag skulle ha läst ur boken (som jag nästan gav mitt liv för).. Efter skolan tog jag tåget in till stan för att ta dansklass på The Voice.

Och jag bara undrar, är det bara jag som förknippar typ alla tågstationer med konstiga ord och sånt? Så att varje gång ni åker förbi stationen så tänker ni just på det ordet? Jag har den grejen iallafall, och jag har alltid gillat stationen Stuvsta för det påminner mig lixom om stuvade makaroner vilket jag tycker är väldigt gott MEN den här dagen så förstörs hela min illusion om stationen Stuvsta!
För när jag sitter på tåget och det stannar i Stuvsta så sitter en tjej i närheten
av mig som uppenbarligen har samma grej som jag har,
att tänka på olika saker på olika stationer, för då säger den här tjejen
till sin kompis "Alltid när jag kommer till Stuvsta så tänker jag på stuvad GRIS" ! ?????? STUVAD GRIS????!!! HALLÅ VADÅ STUVAD GRIS!??
FINNS DET ENS NÅTT SOM HETER SÅ?!
Det gjorde mig as förbannad när hon sa så.
För det första har hon för all framtid förstört min bild av Stuvsta som stuvade makaroner som är så gott och ersatt det med stuvad GRIS, och för det andra så tror jag inte ens det finns nått som heter så! Då kunde hon väl ha tagit nått som redan finns iallafall, jävla brud asså..
Och OM det finns nått som nu heter stuvad gris så var bilden här nedan typ det jag hittade när jag sökte på det på google... Inte så jävla tempting enligt mig...




Du måste ni ju hålla med mig om all stuvade makaroner ser mycket najsigare ut!


Kolla vad hon har förstört för mig! Från den här smaskiga bilden med stuvade makaroner till dom där blodiga, seniga, fettiga, beniga stuvade grisfötterna eller vad fan det nu är.
Jag ångrar faktiskt lite att jag sökte upp stuvad gris på google, innan hade jag åtminstonde föreställt mig typ en gris på en tallrik med ett äpple i munnen eller nått, inte att det skulle se sådär äckligt ut, nu förstördes bara bilden av Stuvsta ännu mer...

Jag glömde iallafall stuvadegris-bilden i huvudet när jag kom in till dansen, hade Mario som vanligt och det blev en riktigt bra och svettig klass!
Efter det bar det direkt av till Alby, Subtopia för att gå på dans nummer 2 för dagen, här tränar jag typ med mina tidigare danslärare som vi själva har bildat en egen grupp nu, streetdance för er som undrar.

Efter deeet åkte jag in till stan igen (nej inte direkt, jag åkte faktiskt hem och duschade och bytte om emellan, så äcklig är jag inte).
Åkte och mötte syrran på medis



för att kolla på en tsatsiki-barndomskompis, Fivos, som skulle rappa och dj:a på en klubb. Han var G R Y M.
På scenen fanns även Penga Per och hans crew som bl.a. körde tyngaste låten eveeer ÄT DIN MACKA EY, ÄT DIN MACKA, BARA ÄT DIN FUCKING MACKA! Haha djupaste texten nånsin!
Ni måste lyssna på den, kolla min länk jag lägger upp här nu också under rubriken länkar till höger :)

Fivos :)



Dagens uppgift som blev ett mission på liv och död..


HELLUUU !!

Vill bara säga att jag vet att jag har varit dålig på att skriva nu i helgen meen det kanske ni förstår att jag inte sitter så mycket vid datan på fredag & lördag :) Istället kompenserar jag med att skriva hmm TRE inlägg idag istället, den ni !

Dagen jag ska börja berätta om såg ut som så att dagens uppgift var att skaffa en bok till skolan, "Boken om pedagogerna". När jag infinner mig i flemingsberg station kollar jag först i biblan om det finns där (inte en chans att jag går till bokhandeln i skolan och betalar för boken) , meen alla böckerna var utlånade där, såklart hade alla nördarna i min klass åkt till skolan 7 på morgonen för att få tag i alla böckerna först.

Så jag går till karolinska biblioteket för att kolla där, ett mirakel, bibliotikarien säger att det finnas ett exemplar kvar hos dom! Jag tittar runt mig och ser några till från klassen som förmodligen är ute efter samma bok som jag!

Genast börjar hjärtat banka hårdare, andetagen blir tätare, pulsen slår snabbare, blodet rusar intensivare i kroppen - Det är här min mission CSI-instinkt uppenbarar sig! Boken är min till varje pris, vad som än händer ska ingen annan få tag i den!

"VART FINNS BOKEN?!" frågar jag bibliotikarien typ 5 centimeter ifrån hennes ansikte. Hon svarade vilken hylla boken skulle stå på och sen började jag löpa mot hyllorna som om ja hade en flock gnuer bakom mig som jagade mig. Av nån anledning försökte jag gömma mig för dom andra i klassen? Var det för dom inte skulle följa efter mig till samma hylla och hinna ta boken först? Hmm..

När jag är framme vid hyllorna upptäcker jag i panik att jag inte förstår deras sortering av böckerna. Enligt mig är det inte nån jävla alfabets-sortering alls som biblio-kärringen sa. Paniken stiger sig högre och högre när jag ser hur dom andra i klassen verkar veta åt vilken håll boken ligger.

På andra sidan hyllorna smyger jag förbi dom i den riktning dom går, men plötsligt - en kille stannar upp, går in imellan en av hyllorna, sträcker ut sin hand och drar ut en bok ur hyllan! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

Jag såg mitt liv passera...

Vid det här laget tappar jag all min CSI, Sailor Moon, James Bond (whatever you wanna call it) -instinkt och blir istället en tickande bomb-anna som kommer explodera inom snarast om hon inte får det hon vill ha. Nu börjar istället handsvett och dunkande tinningar bli synliga istället.
Som om jag vore hulken går jag tillbaka till bibliotikarien och säger DU MÅSTE HJÄLPA MIG HITTA DEN DÄR BOKEN NU! Bilbiotikarien: Ja men det ska stå på den hyllan jag angav till dig tidigare. Jag: NEEEEEEEEEJJ!! DU SKA KOMMA MED MIG OCH HITTA DEN TILL MIG NUUUUU!!!!

Biblitokiarien gjorde ett mycket klokt val när hon inte fortsatte argumentera emot tyckte jag, hon tittade på mig nån sekund, analyserade att jag var på bristningsgränsen och följde sedan lydigt med och faktiskt så hittade hon boken!?!

Var den någon annan bok dom andra i klassen hade letat efter då eller? Hmm, kanske inte behöver leka CSI nästa gång och bara försöka hitta boken istället...

Nu hade jag iaf boken WOHO, dagens uppgift avklarad!

Här är boken som jag nästan gav mitt liv för!


Så mycket drama bara en bok kan orsaka i mitt liv.. Måste nog tagga ner lite..



Gratis övernattning på Scandic hotell WOOP WOOP


Först måste jag bara börja med att säga att jag har känt nu senaste dagarna sen jag flyttade till tumba att det är något i mitt liv som saknas men kunde inte komma på vad.
Men idag påväg till skolan kom jag på! Det är ju min stalker i södertälje som jag längre inte ser! Det är alltid lika läskigt varje gång jag ser han i Östertälje, han är verkligen överallt där jag är, konstant.
Ser honom flera gånger per dag, han matchar alltid samma bussar och tåg som mig, förstår inte det där.. Men nu, när jag inte ser honom längre känns det nästan tomt..
Som en del i mitt liv är borta!
Han är ju ganska gullig egentligen där han går runt med sin blåa typ lokförare keps å sitt svarta krulliga hår som sticker ut på sidorna, sin ljusblåa skjorta och svarta byxor,
han är ju så oskyldig..
Stackarn. Min lilla stalker.. Jaja, när jag väl flyttar tillbaka till Östertälje
kommer jag hata honom lika mycket som vanligt igen.


I skolan, seminarium, hade inte pluggat,
men ibland älskar jag min egenskap: Pratglad.
Jag har alltid så mycket att säga och tycka så när vi diskuterar texterna låter det
alltid som om jag läst dom = läraren nöjd = anna nöjd :)

Sedan bar det av till dansklasserna i vagnhärad. När jag kommer in går jag in på första bästa toa för att pissa, toaletten råkar vara en kill-toa, en av mina 8-åriga elever råkar se mig och ska såklart skvallra vidare till resten av gruppen. När jag kommer tillbaka har jag tio 8-åringar som står och mobbar mig för att gick på killtoan.
Jag tänkte "låt som skratta och mobba mig i 5 minuter så kör vi sen" men det tog aldrig slut! Jag var mobboffret bland ett gäng 8-åringar i en timmes tid! Aldrig mer killtoan...

Nästa grupp var det faktiskt bara en tjej som var tvungen att påpeka att jag måste raka armarna för hon tyckte att jag hade mycket hår på dom. Underbara ungar det där.
Skulle vilja se deras reaktion om man tog med dom till Botkyrka, förmodligen skulle dom berätta till sina föräldrar att dom varit på en jorden runt resa, eller kanske skulle dom tro att jag hade tagit dom till ett zoo haha vem vet!
Det bästa var när Stoffe följde med en gång och en av eleverna frågar chockat Stoffe "Kan du svenska?!" Stoffe: Aa? Ungen: Men man ser på dig att du är en såndär förrädare! Hahahaha!! Vad menade hon med förrädare? Något i likhet med självmordsbombare kanske? Stoffe är halv gambian och halv SVENSK, men det var tydligen mer än vad Vagnhärad-kidsen var vana vid.

Stoffe a.k.a Förrädaren



Påväg hem så ringer Wendelina mig och frågar om jag vill med och övernatta gratis på scandic hotell, ni alla förstår säkert att man inte tackar nej! (Och ni alla förstår säkert också att det inte är övernattningen det handlar om, utan det är frukost buffén på morgonen dagen efter man vill ha) :) Jag, Jasmine, Lillian och Wendisen tar vårt pick och pack och gör ett riktigt äventyr till Scandic hotell i Sollentuna haha! Av nån anledning fick alla för sig att dom såg Scandic hela tiden men efter ett tag visade det sig att vi bara gick vilse och runt i centrumet hela tiden, i ösregn såklart.

Hitta tillsist



När vi kom upp så började vi planera morgondagens frukost, hur vi skulle se till så vi hann äta så mycket som möjligt, pannkakorna var prio 1 var vi alla överens om. Det blev en jävligt skrattig kväll iallafall!



På morgonen när vi kom ner till frukosten upptäckte vi till vår stora besvikelse att det inte fanns pannkakor.. Men det gjorde inget. Jag tycker bara synd om de som jobbade där när vi kom dit, det var som vi var 4 typ flodhästar som verkade ha levt i vårt vatten i lera i afrika hela våra liv och inte sett något ätbart de senaste 40 åren. Haha stackarna dom såg ganska rädda ut, å juiceglas flög över lilian och jag hade tallrika i knät för allt fick inte plats på bordet och gud vet vad.


Ni som känner mig någorlunda bra vet typ att det inte finns nån botten i min mage. Minns fortfarande den gången när jag slog vad med några killkompisar att jag kunde äta mer än dom på Robbans pizzeria i Tumba då jag tröck i mig 2 hela calzone och en halv pizza... Och alla ni som vet vad robbans är vet att det inte är mänskligt.. Tänk om jag inte är människa? Tänk om jag är ett djur? Undra om det går att ta reda på...

Söndag - the day of regrets


Hopp! Söndag igen då, dagen av ångest.
Det är alltid på söndagarna man inser hur mycket grejer man skulle ha gjort under veckan som man fortfarande inte har gjort. Jag brukar (eller snarare lotsas) använda söndagar till att plugga och koreografera dans till mina dansgrupper. Jag brukar göra ena halvan iallafall, dans-halvan, men det är ju inte mer än mänskligt att man prioriterar det som är roligast eller hur! Pluggandet löser sig ändå alltid, eller så gör det inte det...

HUR SOM HELST medan jag stod där och gick igenom mina danser så lyckas jag i all min skicklighet mitt under dansen riva upp hela mitt öga. Smidig tjej. Så nu ser jag mer eller mindre ut som Scar från Lejonkungen ni vet. Han som har ett ärr över ögat, den där onda fula lejonet som har gula ögon. Fast alla lejonen i lejonkungen har typ gula och röda ögon faktiskt, undra om det är normalt på lejon i verkligheten, ska prata med Disney om detta.. IALLAFALL, om ni fortfarande inte vet vilken lejon jag menar sååå.. glöm det bara. Jag kanske ska skicka ut en varnigslapp till alla elevers föräldrar att det kan vara farligt att gå på dans hos Anna om dom inte vill att sina barn ska sluta som Scar.

Men idag är jag extra snäll och bjuder på att länka till videon när jag spelade in mig själv när jag rev mig i ögat, så passa på nu! Så får ni se hur jag ser ut när jag muppar mig framför spegeln varje söndag också haha. Länken hittar ni till höger under det lilla fotot på mig, och heter "Smidig tjej". Enjoooyy :)

Emma Jusuframic 20 år !


Vill bara börja med att säga att det är bäst för dig Emma att du ser det här inlägget nu eftersom du får den enastående äran att mitt första riktiga inlägg faktiskt handlar om din födelsedag!


Nyktra kvällar är sällan lika roliga som onyktra och eftersom jag är pank så hade jag smart nog köpt en flaska vitt som ja bestämde mig för att tömma innan. På tåget öppnar jag upp flaskan i min ensamhet, tåget har precis stannat i tullinge, jag känner smaken av den första klunken fylla hela munnen DÅ PLÖTSLIGT TÖRÖNTÖNTÖNTÖN... Ordningsvakter kliver på tåget. En av vakterna ser mig direkt med flaskan tryckt mot käften i högsta hugg, min första tanke; "fuck".

På tåget
På tåget

Ordningsvakterna går fram till grabbgänget framför mig som dricker bärs; "grabbar det är alkoholförbud på tåget!" Grabbarna: Kom igen! Låt oss bara ta en sista klunk! Ordningsvakterna: Nej ingen sista klunk. Och snubbarna är tvungna att kasta all sin bärs. Vakten som såg mig fångar min ögonkontakt, kollar på mig, ler, blinkar och går förbi. Ibland är det faktiskt bra att va tjej :) Killarna som satt framför mig langade mördar blickar på mig resten av vägen in till stan där jag satt nöjt med min vinflaska haha.


Jag åkte först till Slussen för att möta Mr N. Kindberg på en drink. Trevligt ställe och trevligt sällskap :)

Jag med Kindberg


Kunde tyvärr bara stanna en stund för att möta upp Emma & Compani. Dom hade bestämt sig för att gå till Amba. Enligt mig inte den roligaste och mest hypa klubb, det spelas bara house, ofta mycket stelt folk och dyrt. Möter tjejerna i kön in till Amba. Vid det här lagret är halva vinflaskan tömd och jag gör en egen liten cirkus där i kön när jag vinglandes ska byta om från mina sneakers till high heels. Försöker samtidigt tänka vad jag ska göra med flaskan eftersom jag inte får ta med mig den in. Jag överlägger snabbt att vad jag minns så visiterar vakterna typ aldrig... Såå jag lägger vinflaskan i väskan. Jag går fram till vakten och kör mitt fjantigaste smile (några i sällskapet var bara 18 år och Amba är ju från 23) men det gick bra och vi kommer in, ingen visitering WOOP WOOP! Anna lägger rush till toan, sätter sig på toan, å kör rästen av flaskan på toalettsitsen, bra grejer!

På Ambas toa

På Ambas toa

Kvällen börjar braa, allt e hype. Efter en stund träffar man på förmodligen Fittjas tokigaste gangsters (kan ifrågasättas), fler och fler dyker upp, även Neger Natta som jag kallar henne, härlig tjej! Helt plötsligt var halva Botkyrka där! Vad hände med fina fancy amba där blattar för några år sen typ fick stå på knä för att komma in..? Hm! Kvällen slutade iallafall bra :) Bortsett från att jag satte mig på scenen och lekte sexig dansös för Jasmin och Emma när en kille går förbi bakom mig och mitt hår fastnar i något på honom och utan att han märker och han FORTSÄTTER ATT GÅ NÄR MITT HÅR SITTER FAST PÅ HONOM. Asso jag SLÄPADES I MITT HÅR PÅ SCENEN efter honom samtidigt som jag skrek för glatta livet! Hahahaha Emma och Jasmin springer i panik fram och börjar slå på killen för att få hans uppmärksamhet och göra han medveten om att en brud släpas efter honom i sitt hår hahaha! Men det gick bra, det mesta av mitt hår sitter kvar iallafall haha! Tack för en lyckad kväll tjejooor !! <3

Jag och födelsedagsbarnet :)

Jag och födelsedagsbarnet!

Introduktion !!

HEEEEEEEEEEEEJ ALLA !

Det här alltså min blogg som jag har bestämt mig för att starta. För alla er som kanske brukar läsa bloggar som ser ut ungefär såhär "Hej alla fina bloggläsare där ute! Detta är dagens outfit, tröjan är från zara bla bla bla.. å nu ska ja gå ut och ta en fika med Julia, det blir nog bara en latte, måstre spara på kalorierna, hös sen, puss!" så ska ni veta att detta INTE kommer va en sådan blogg. Så ni som färväntar er en sådan blogg har hittat fel, ledsen. No ofence till alla er som skriver sådana bloggar ni är jätte duktiga allihoppa men jag känner bara inte riktigt att det är min grej.

Mitt liv är nämligen inte ett sådant liv som flyter på någorlunda bra som det gör för andra normala människor i den här världen, nej, min vardag liknar mer andra människors värsta otursdagar. Och inte bara vardagar fyllda med otur, utan även sånnadär riktigt skumma saker som bara händer mig.. Meningen "Anna såntdär händer bara dig!" är nog en av de meningar jag hört flest gånger under mitt liv, typ som den gången jag fastna 45 minuter i Södertörns hiss första skoldagen,  eller ännu värre, när en katt fick visa mig vägen hem... Ni kommer förstå vad jag menar om ni följer min blogg ett tag :)

 

Kanske kan va intressant att veta nått om mig, jag heter då Anna, är 21 år gammal, bor i Tumba och Södertälje men nix ingen av mina föräldrar är syrianer, det finns faktiskt svenskar i Södertälje också, min mamma är en utav dom (få?). Min far är däremot en såndär hårig grek, patriot som de flesta andra greker och därför bor vi i ett hus som skriker i färgerna blått och vitt som min pappa stolt har målat själv.. Har en syster, som är väldigt bra tycker jag, vill inte säga bästa det finns ju säkert fler grymma systrar i världen, jävligt driftig och bright brud ska ni veta!

Annars ser mitt liv ut som så att jag pluggar på Södertörns Högskola till Lärare med inriktning mångkulturalitet typ.. Med andra ord jag ska lära mig hur man undervisar blattar. I åldrarna årskurs 7-9, härlig ålder.. Ska bli intressant och försöka förstå lärarna å se allt utifrån deras perspektiv, eftersom jag under min egen skolgång har nog varit en utan dom mest särbehandlade eleverna genom tiderna, i och för sig kanske en utav dom mest störande eleverna ever också men samtidigt var det inte mitt fel.

Hur som helst, utöver det sååå jobbar jag, inte.. Förutom som danslärare i Vagnhärad där alla elever är ursvenskar och har typ vita ögonbryn och där dom påpekar att jag har svart hår på armarna.. Underbara! Annars som person brukar folk tycka jag är ganska underhållande, mina vänner kan ha väldigt roligt tillsammans åt mig (observera ÅT mig, inte MED mig) när jag t.ex. pratar engelska eller när dom återberättar hur jag hanterar alla konstiga situationer som händer mig.. Ojjjj blev en liten roman här nu, ville bara berätta kort, men nu vet ni någonting iallafall :)

 

Det ända jag egentligen ville säga var welcome to bloggen folks! :)


RSS 2.0